oh my gud :O

I semi-finalen så blev deras målvakt utvisad efter typ 7 min för att hon fälde Sandra i friläge = ett stort + för oss. Dom slår ändå in ett mål efter halva tiden men i typ slutet så kvitterar vi och det blir straffar dom som skulle slå straffar var: Sandra, Sara, Lisa, Martina och jag :O jag blev skit nervös men alla andra före mig satt sina straffar och Barkarö missa två så vi gick vidare utan min förtjänst :P fick typ vänta från 12 till 15 30 när finalen var.
Vi hade slått gif i grupp spelet med 2-1 men vi tog inget för givet, tror vi trodde mer på förlust, men men.
Det såg inte alls bra ut i början dom slår in 1-0, 2-0. Och då äntligen på ett "inkast" från Lisa så halv skjuter hon bollen mot mig jag sträcker mig efter den och petar på den, jag ser bollen långsamt studsa emellan målvaktens händer och den landar i mål precis intill stolproten. G O A L av Olivia Puhls. Fast den hjälper inte för nu tätt intill målet så gör dom mål igen 3-1 och jag kommer i ett snett friläge från höger sida, jag tänker inget utan bara skjuter, det jag ser är att gifs målvakt slänger sig mot vänstra stolpen men mitt skott kommer högre och åker upp i nättaket. Y E S GOOOOOOOOOAAAAAAALLLL !!!!! Det bara flyter på med mål jag tror nästan inte mina ögon. Två mål på en match men mer än så blir det inte, men gissa om jag är nöjd :)                                                   
och det är inte det sista efter matchen skyndar jag mig ut för att kanske hinna och titta på min träning, då står Hasse med gifs tränare.
Hasse: här kommer målsprutaren
Olivia: japp
Hasse: hon är bara 14 år och spelar med oss nu, men en riktigt bra spelare
gif tränare: oj bara 14
Hasse: Ja vi har ju velat ha henne med oss den här säsongen men hennes tränare vill inte släppa henne. Hon spelar ju med F95/96.
gifs tränare: har du kanske lust att spela med GIF?
Olivia: ja jag kan spela var som helst
Hasse: bara du får spela så blir du nöjd
gifs tränare: ja det är ju bra att man kan ha kul





:O :O blev ju skit nervös så mitt svar söööööög :P


DM med damlaget :)

Spela Dm med damlaget :) jobbigt men verkerligen väldigt roligt :) jag gjorde några riktigt fina asister i första matchen :D i andra så dribbla jag bara av 3 spelare och passa bollen i stort sätt. Men i sista mot det sämsta laget Aros så gjorde jag ett mål på en frispark som kom mellan benen på målvakten. Sen satt sig mållisen på min fot när jag sköt in bollen med den andra ;O. Och nu blir det väll kanske semi med dom i morgon :O en godkänd dag helt enkelt :)             MY NAME IS OLIVIA PUHLS

andra delen...

När alla börja går ner från läktarn så gick även vi ner :P
Men vi stog nere på planen i typ 5 min sen skulle dom gå in och "byta om", jag fick stå kvar utan för för jag vill ju inte gå in när jag hade på mig jacka ocjh allting :P
Jag säger kort fattat att det gick bra för Nike, Hanna, Alicia, Lina, Bellan, Jessi och mig. Jag gick runt och var en extratränare/bollkalle :)  man såg inte någon skillnad på nån av spelarna alla är typ lika bra. Det kommer bli hårt om vilka som kommer gå vidare i januari. Men i jan då ska jag visa upp mina skills ;)
Vi får se om jag kommer träna med damerna i morrn, troligen för dom har DM och det är inomhus :P:)
LOVE FOOTBALL IN YOUR HEART,
AND MAKE IT START.
FEEL EVERY MOVES,
WITH YOUR SHOES.
IT MAKES YOU HAPPY,
AND YOU MOST BE VERY SNAPPY.
<3       <3 I LOVE MEEEEEE :D:D:D

Väntan

Vaknar först kvart i fyra sen somnar man om och vaknar kvart över sju. Gå upp sitter vid my dear computer, äter frukost med min kära syster, väcker mormor som "sover" barnvakt, och duschar i 5 min :O. Klär på mig med Sala tröjan och drar mot sala för att först hämta bror och sen hem till My lämna av hennes present. Och till Nike men det dröjde bara några minuter innan vi skulle åka till v-ås. I bilen så blir både Nike och jag hungriga, då stannar man på MAX och fyller sig med FETT !! :D När vi kommmer fram till mötet är redan Alicia där och Jessis mamma, senare kommer Hanna, Lina och sist Bellan. Det blev mycket prat om kost, sömn, skolan, elitläger och stöttnig m.m. Kom på nu att det var tvärt om men MAX och mötet men ändå. När vi är framme så får vi sitta på läktarn och vänta på våran tur. .......

:(

Idag blir det ingen Zon man vakna upp fredag den 13:e med ont i halsen. I går snuvig och ont i halsen och i dag ännu mer snuvig. Jag bara ber för att jag ska kunna gå vidare utan att spela :/ jag kommer med ett inlägg efter zon.

Döden var nära :O ...

Efter idrott med den andra gruppen, som var volleyboll men det söööööööööööög :P. Så fick man vänta i typ en kvart efter då träningen börja. Ni skulle ha sätt mitt skill idag, jag bolla upp bollen typ 10 m ifrån målet och så slår jag upp bollen på volley rakt upp i krysset ÄGGGGGGGGGGGAAAAAA XD nu skryter jag inte igen ;) :P Sen började slaveriet som jag kallar det :P eller inte först. Varsin boll och springa från vägg till vägg, typ "hoppa" på bollen fram, springa snabbare och snabbare. Nu ska jag berätta om det värsta, man skulle dela in sig två och två. Jag med Fine :), Sen var det cirkelträning :O jag fatta inte att det skulle bli HUR JOBBIGT SOM HELST :O det var den värsta upphopp, tåhävningar, situps, knäböj, armhävningar m.m. När vi väl blev klara så darra mina ben jag kunde knappt stå eller passa bollen :O hur svag och dålig som helst :P Sen blev det fyra och fyra, Fine, jag, Natta och Alicia. Passa till spelaren och den springer åt ett håll och fortsätt så. Sen samma skjut övning som på förra träningen(se nedan). Sen småmatch :)

My team: Fine, Alicia, Nike, Moa, Natta och jag.

Not my team: Jessi, Carro, Elsa, Ebba, Julia och Sandra.
Gissa vilket lag som ägde :P mitt som vanligt då ;)
Efter träningen så skulle man ta av sig skorna och fyfan vad mina ben darra :O 
Jag bara väntar på träningsvärken ska komma nu eller ja att jag ska få ännu mer. Jag fick det av träningen i söndags i RÖVEN, benen, magen och i armen :P


Zlatan skill...

Andra träningen för säsongen, wow :O dålig kondition :P. I dag blev man dit körd av morfar:), kommer dit och dom som var där när man kom fram var typ Frida W. , Natta, Carro, Ebba, Elsa (och troligen någon mer:P). Som på alla träningar börja med att lattja med bollen. Sedan tog man en boll och sprang fram och tillbaks och det var inte så jobbigt( förvånandes? ja :P).
Mattias: Para i hopp er två och två
Nike: Olivia ? :)
Olivia: Nike :) :P
Annorlunda styrk träning så som: skottkärra ( vi fuska inte ! :P), sen skulle man sitta på den andras knän och putta den andra när den gör situps (jobbigt), även stående med raka ben( det var det jobbigaste på hela träningen :O), och typ sparka ner varandra när man sitter på arslet :P(nike och jag förstod inget :P) och såklart situps med en boll som inkast.
Teknik övning nästa: slalom mellan några koner driva igenom koner och lägga upp för skott. Jag var skit trött när jag hade dribblat färdigt så mitt skott blev i nästan ingen kraft. Sen skulle man göra banan utan bollen och få en pass på slutet och lägga upp för skott. Då blev det halvdana skott ganska långt ner. Drickpaus alla går ut för att kunna andas friskluft :P, fast det kändes inte kallt ute.
Skottövning nästa: ställa upp på tre led av ena sidan av planen. Det mittersta skulle man driva fram och skjuta sen gå upp för att agera back. Då som ni fattar kommer dom två andra på kanterna och attackerar 2 mot 1. Hända inget speciellt för mig.Äntligen dags för minimatch. Jag fick sätta på mig en väst och vara i det laget som hade bollen. Jag kan säga att det är jobbigt för man springer så mycket, jobbigt för man måste ha spelförståelse när någon tar bollen av mig ska jag vara med den :o :P. Nu måste jag i alla fall berätta det bästa på hela träning.
Jag fick bollen när jag stog 5 meter från målet, vänd åt väggen, då bollar jag upp bollen och slår den på volley rakt upp i krysset. Det var värsta zlatan skill :O :P Hur snyggt som helst och inte för att skryta :P.
Sen blev man ävenhämtad av morfar.

P.s Moa titta på :P:)


Första fotbollsträningen för innesäsongen...

Gick från skola med Frida O. och träffa Fine där inne bytte om och in i hallen. Träning börja 16 00 men jag var nog klar 15 45 så då fick man stå och vänta på tränaren Mattias(seg :P). Börjar med att känna på bollarna, extremt konstigt med inomhus bollar :P. Börja lattja lite med den och skjuta lite med bollen på mål. Uppvärming typ fram och tillbaks 10 grr. Jag med mycket energi börjar först sjunga på "Oboy" och ler mest hela tiden mellan Ebba försöker få stopp på mig. Snart börjar många sacka efter men jag tror jag hade FÖR mycket energi för att kunna slappa :P. Efter att jag har gjort mitt Spring runda, som ingen förutom Alicia hänger med på. Sen blir det en halvdan stretching med typ sittande stil :P. Sen skulle man para i hop sig två och två, som vanligt kan man säga med Nike. Först ska man passa till varandra och tänka på att ta imot bollen med sulan. Nu kommer det jobbiga och början på det svåra för mig som är lite dumm. Man skulle driva fram passa bollen typ springa tillbaks och vända hinna springa upp för att möta passningen. Det gick inte bra för mig. Så efter ca 5 försök som inte gick rätt så bytte Mattias till att springa och lämna bollen och springa tillbaks, så att man fatta :).Drickpaus, gott det är med vatten :P :D. vi ställde upp i två led på hörnen. Gick ut som på innebandyn :P, en springer upp till mitten den andra passar, tar emot bollen och lägger upp för skott. För mig gick det helt okej, jag tycker det går lättare på den delen när man ska ta emot och lägga upp för skott, men när jag kommer till skottet så blir det inte så bra :P.Sen skulle vi göra en övning som jag inte alls förstod och inte laget heller :P jag tänker inte ens förklara. Äntligen dags för mini match. Mitt lag: Hanna, Fine, Julia, Frida O., och jag men fick Sandra hoppa över för Hanna skada sig lite. Själv gick det väll ganska bra två mål på Benny :P. Kommer i mitten och så drar jag till och sätter den precis bredvid stolpen :) han hinner aldrig ner. Sen får man en passning av Fine och fintar Benny åt höger men lägger vänster, han hinner halft med så han kommer åt den men jag sköt för hårt så den studsa upp i krysset :D. Sen blev det prat om att kanske träna med damlaget på Söndagar i stället för våran tid då. Och att istället för att ut och springa träna med dom på konstgräs i Heby.  Helt okej träning alltså :D

ändrat... :P

Kom på precis nu att jag inte kommer lägga in bollrekord per dag snarare 3 gånger i veckan. :P japp nu vet ni det och nu får ni veta att jag kommer troligen bli ett inlägg i morrn efter träning :P :)

RSS 2.0